Cautare

6183 de rezultate pentru "accident in dolj radovan 19 11 2009" (3.19 secunde)
Numarul persoanelor fara un loc de munca din Dolj este în continua scadere. La sfârsitul lunii martie erau înregistrate doar 14.000 de persoane aflate în cautarea unui serviciu.
Zeci de societati pe actiuni din Dolj au fost dizolvate de Registrul Comertului pentru ca nu si-au majorat capitalul social la 90.000 de lei. Multi dintre cei vizati au gasit cum sa fenteze legea si au ramas "în viata": s-au transformat în SRL-uri.
Zeci de societati pe actiuni din Dolj au fost dizolvate de Registrul Comertului pentru ca nu si-au majorat capitalul social la 90.000 de lei. Multi dintre cei vizati au gasit cum sa fenteze legea si au ramas "în viata": s-au transformat în SRL-uri.
Salariatii si angajatorii din Dolj cotizeaza lunar cu 44 de milioane de lei catre bugetul pensiilor publice, dar, în acelasi timp, statul le plateste pensionarilor doljeni 124 de milioane de lei, mult mai mult decât la începutul anului.
In Dolj, muncesc doar 50 de cetateni straini, majoritatea din Turcia si Republica Moldova. In ultimii ani, numarul cetatenilor straini care muncesc in Dolj a ramas constant.
O firma din Dolj s-a infiintat anul trecut doar pentru a emite facturi-fantoma pentru societati din alte judete care deduceau fictiv TVA.
De la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii august, in Dolj au fost depensionate mai multe persoane decat in tot anul 2010. ... Anul acesta, a crescut numarul bolnavilor inchipuiti depensionati in Dolj.
Indicii productiei industriale arata ca in noiembrie 2011 doar doua judete din Oltenia au avut crestere, in timp ce trei au inregistrat o scadere considerabila. Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare ar putea deveni operationala de la 1 iulie 2009, dupa ce Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va primi avizul asupra formularului privind constatarea amiabila de la forul european de specialitate.
Mai avem evazionisti in Dolj? ... Bineinteles ca acest fenomen al evaziunii este legat de primul, pentru ca, daca o combati pe aceasta si o aduci in limite de normalitate, cu siguranta, veniturile la bugetul statului vor creste.
Mai avem evazionisti in Dolj? ... Bineinteles ca acest fenomen al evaziunii este legat de primul, pentru ca, daca o combati pe aceasta si o aduci in limite de normalitate, cu siguranta, veniturile la bugetul statului vor creste.
7/2006 care urmareste realizarea unor obiective de mediu in zonele rurale a pus pe jar autoritatile doljene. Pentru a pune mana pe banii guvernului, edilii doljeni sunt instruiti, in paralel, de Consiliul Judetean si Prefectura Dolj.
O anomalie fiscala domneste in legile romanesti inca din 2006. Acum, aceasta a iesit la iveala pentru ca autoritatile pun accent pe ea, in goana dupa venituri la bugetul de stat. ... Acest aspect este prevazut in legea privind reforma in domeniul sanatatii, care dateaza din anul 2006 (Legea nr.
Scandalul administrativ de la varful Prefecturii Dolj, care are doi subprefecti, dar un singur post liber, scoate la iveala o realitate cruda.
Evazionistii depistati de Fisc anul trecut au creat un prejudiciu de 70 de milioane de lei, dar pana acum organele de cercetare nu au trimis nici un afacerist in judecata.
Fosta sefa a Serviciului de Control Fiscal din cadrul DGFP Dolj va trebui sa dea explicatii in fata judecatorilor pentru inca o returnare ilegala de TVA. ... Printre inculpati se afla si fosta sefa de serviciu in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Eugenia Ghiga.
google-analytics.com